Ποιοι είμαστε

Η DOTPLUS (πρώην e-Market) ξεκίνησε από φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης με έδρα τα Χανιά, έτοιμη να προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικού δικτυακού marketing σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στη συνέχεια, και μετά την επίτευξη συνεργασιών με επαγγελματίες διαφόρων κλάδων, συναφών με το αντικείμενο, η DOTPLUS εξέλιξε και εμπλούτισε αρκετά τις υπηρεσίες της, προκειμένου να καλύπτει πλήρως και με αρτιότητα,τις ανάγκες των πελατών της.

Το όνομα DOTPLUS είναι μια σύνθετη λέξη.Το πρώτο συνθετικό είναι DOT, που σημαίνει τελεία (.) και χρησιμοποιείται στο ίντερνετ,οπότε δείχνει τη σχέση μας με το αντικείμενο, ενώ το PLUS (+) δείχνει την αισιοδοξία μας για το μέλλον. Στο λογότυπό μας ωστόσο, η σύνθεση των παραπάνω, δίνει την εικόνα του κεφαλιού μιας βίδας. Αυτό δηλώνει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε...Πρακτικά και Αποτελεσματικά!

Στόχος μας

Ως βασικός στόχος της DOTPLUS είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών και των προϋποθέσεων μιας οποιασδήποτε επιχείρησης, προκειμένου να σταθεί επάξια και ανταγωνιστικά στο σύγχρονο γίγνεσθαι, μέσω του διαδικτύου. Θεωρούμε ότι η αξιοπρεπής παρουσία μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο, είναι επιτακτική ανάγκη, αλλά και δικαίωμα κάθε επιχείρησης. Δεν είναι μόνο προνόμιο των μεγάλων επιχειρήσεων, όπως ήταν κάποτε. Για το λόγο αυτό εμείς δε λειτουργούμε με οριζόντιο κοστολόγιο και με "πακέτα" παροχών, αλλά κρίνουμε με βάση τις πραγματικές ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, μετά από το σχεδιασμό που κάνουμε μαζί. Σας περιμένουμε να συνεργαστούμε!

Η πορεία μας

2012

Ίδρυση της DOTPLUS

Η εταιρεία συνεχίζει να κατασκευάζει ιστοσελίδες και να παρέχει γραφιστικές υπηρεσίες με αλλαγή ονόματος και ομάδας.Η DOTPLUS είναι γεγονός!
2011

Κατασκευή του Ulive.gr

Παράλληλα με το pazaria.gr στήθηκε από την e-Market και το Ulive.gr. Ένα online magazine που αναφέρεται στην Κρήτη κυρίως, αλλά και στον κόσμο.Το ulive.gr υπάρχει ακόμη online,αλλά είναι σε αδράνεια μετά την αποχώρηση του ενός συνεταίρου της e-Market.
2011

Κατασκευή του Pazaria.gr

Σταθμός στην εξέλιξη της e-Market O.E. στάθηκε η υλοποίηση μιας ιδέας για ένα site δημιουργίας και προβολής προσφορών από καταστήματα της Κρήτης.Ήταν μια πρωτότυπη ιδέα, που είχε στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας των καταστημάτων. Τερματίστηκε μετά την αποχώρηση του ενός συνεταίρου της e-Market.
2010

Ίδρυση της E-Market O.E.

Η αρχή της δραστηριότητάς μας στο ίντερνετ, ξεκινά με την ίδρυση της e-Market O.E.